07 January, 2009

“Canlı, bilinçli ve gelişen ilişkiler kurmanın yolları: Kalıcı Aşk”

Gay ve Kathlyn Hendricks çiftinin birlikte kaleme aldığı ve Nagehan Öztürk tarafından Türkçeleştirilerek Ovvo Basım tarafından piyasaya sürülen “Kalıcı Aşk”, canlı, bilinçli ve gelişen ilişkiler kurmanın yollarını ayrıntılarıyla anlatıyor.

50 yıldan uzun bir süredir kalıcı aşklarını sürdürmekte olan anne ve baba Polly ve Bob Swift’ten ilham alan çift, birlikte yazdıkları kitapta kalıcı ilişkiler için beş önemli sırrı okuyucularıyla paylaşıyor. Beş bölüm, 3 ek bölüm ve 320 sayfadan oluşan Kalıcı Aşk, uzun süreli ilişkilerin sadece devam etmekle kalmayıp gelişmesini de isteyen herkese gerçek yaşam öyküleri ve pratik tavsiyeler sunuyor.

25 yıldır evli olan Kathlyn ve Gay çifti, The Hendricks Institute‘da ilişki terapisi ile binlerce çifte sahip olduğu sorunları aşması konusunda yardım ederek hayatlarını sürdürüyor. İlişkiler üzerine dokuz kitaba imza atan çift, Kaliforniya’da yer alan Hendricks Enstitüsü’ndeki siber üniversitenin de kurucularından.

Yazıları fistikyesili.com'a taşıdık. Devamını okumak için lütfen
tıklayın.

1 comment:

Burcu SezeR said...

Bilgi edinme açısından okunması gereklidir. Hele ki çağımızın peynir ekmek gibi tükenen sevdaları varken, kalıcı bir aşk ve bu aşkı daim edebilme yöntemleri nimettendir..