16 September, 2008

World of Warcraft: Wrath of the Lich King 13 Kasım'da piyasaya çıkıyor

Blizzard Entertainment, World of Warcraft: Wrath of the Lich King'in Kuzey Amerika, Avrupa, Meksika, Arjantin, Şili ve Rusya’da 13 Kasım, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Malezya ve Tayland’da ise 14 Kasım’da mağazalarda olacağını duyurdu. Genişleme paketi Kore, Tayvan, Hong Kong ve Makao’da 18 Kasım’da satışa sunulacak. Wrath of the Lich King’in Çin’de çıkış tarihi ise daha sonra açıklanacak.

"Wrath of the Lich King’i piyasaya sürüp World of Warcraft oyuncularına nihayet Arthas ve minyonlarıyla kapışma şansı vermeye can atıyoruz,” diyen Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortaklarından Mike Morhaime. “O zamana kadar, genişleme paketinin içeriğini geliştirmeye ve test etmeye devam ederek oyuncularımıza kusursuz ve eğlenceli bir deneyim sağlayacağımızdan emin olmak istiyoruz" dedi.



World of Warcraft: Wrath of the Lich King ile oyuncular, en son Warcraft III: The Frozen Throne’da görülmüş olan Lich Kral Arthas Menethil ’in inzivaya çekildiği kalesini de içinde bulunduran soğuk ve yasak kıta, Northrend’e gidecek. Genişleme paketi ile Howling Fjord, Borean Tundra’nın kıyıları, Icegrown Glacier’deki uğursuz tahta kadar birçok alan oyuna dahil ediliyor.

Karakterlerin 80. levele kadar geliştirebileceği, yepyeni bölgelerin eklendiği genişleme paketi ayrıca başarı ödülleri, kuşatma silahları ve yok edilebilir binalar gibi yeni PvP savaş yenilikleri ve oyunun ilk kahraman sınıfı olan Death Knight gibi yenilikleride WoW'a ekleyecek.

No comments: