19 September, 2008

Microsoft'tan reklam şovu: Jerry Seinfeld ile başlayan kampanya ünlü isimlerle devam ediyor!

Microsof, Jerry Seinfeld'i kullandığı yeni reklamının ardından akıllara gelen, "Sırada ne var?" sorusunun cevabını kısa sürede verdi.

Ünlü yüzleri kullandığı reklam kampanyasıyla dikkatleri üzerine toplamaya devam eden Microsoft, fistikyesilinde de yayınlamış olduğumuz Bill Gates ve Jerry Seinfeld'in birlikte yer aldığı reklamın üzerinden henüz 2 hafta bile geçmeden yeni bir reklamla karşımıza çıktı.



Crispin Porter & Bogusky imzası ile dün yayınlanan 60 saniyelik spot, "Mac vs. PC" reklam kampanyasından tanıdığımız aktör John Hodgman için çalınan ölüm çanları ile başlıyor. "PC artık her yerde ve herkes tarafından (hatta Microsoft çalışanları - Bill Gates- tarafından bile) kullanılıyor." temasını işleyen kısa reklamda, PC kullanıcısı çocuklar, bir astronot, bir çevre gönüllüsü ve Tony Parker-Eva Longoria Parker çifti ile hip-hop yapımcısı Pharrell Williams ve Deepak Chopra gibi ünlü isimlere yer alıyor. 15 saniyelik daha kısa bir versiyonu da bulunan spot
un ana mesajı ise "Life Without Walls."

Microsoft'un Windows için kullandığı kampanyanın basın ilanlarında yer alan aşağıdaki penguenler, Linux'a gönderme yapıyor gibi; ne dersiniz?

No comments: